Huisartsenpraktijk Schinnen

046 443 1223

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk gevestigd in Schinnen.

Spreekuur

Alle spreekuren zijn op afspraak. Elke werkdag van 8.10-12.00 uur en van 15.00-16.00 uur kunt u een afspraak maken. Een afspraak duurt 10 minuten. Dit is meestal voldoende om één hulpvraag te beantwoorden. Denkt u meer tijd nodig te hebben, geef dit dan aan bij de assistente. Met het oog op de planning zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst.

Verrichtingen

Bloeddrukmeting, oren uitspuiten, injecties/vaccinatie zetten, wratten aanstippen, bloedprikken, urine onderzoek, hechtingen verwijderen, spirometrie (longfunctieonderzoek), ECG (‘hartfilmpje’), 24-uurs bloeddrukmeting, bloedvatvernauwing in de benen en audiogram (gehoortest). Dit zijn verrichtingen waarvoor u terecht kunt bij de assistente. In overleg met de huisarts kunt u hiervoor een afspraak maken.

Praktijkondersteuner

In onze praktijk werken ook 2 praktijkondersteuners (POH). Eén praktijkondersteuner begeleidt patienten met een chronische aandoening (diabetes, hoge bloeddruk, longklachten). De andere praktijkondersteuner richt zich op psychische problemen. Via de assistente kunt u, in overleg met de huisarts, een afspraak maken.

Samenwerking

We werken binnen de praktijk samen met een aantal andere disciplines, waarmee wij ook regelmatig overleggen. Zo zijn er patiëntenbesprekingen met thuiszorg, fysiotherapeut, apotheek, verloskundige, psycholoog en andere betrokkenen binnen en buiten de zorg.